Reflektim jete

Kohët e fundit kam kaluar një periudhë të vështirë ankthi dhe mendova që këto mendime t'i ndaj me ju, që jeni ndoshta në po këtë gjendje.
Kohët e fundit kam kaluar një periudhë të vështirë ankthi dhe mendova që këto mendime t'i ndaj me ju, sepse kush nga ne nuk ka kaluar një periudhë të tillë... Prandaj dhe me anë të këtij podcasti, do të mundem t'ju ndihmoj edhe ju që jeni ndoshta në këtë gjendje.

Credits
  • Ideja, teksti: Anastasia Mitre
  • Folëse: Anastasia Mitre
  • Përpunimi teknik: Rezar Naco
Background music:
© Podcast Juvenis