Babai

Historia e thjeshtë dhe prekëse e një babai që provoi gjithçka që vajzës së tij të mos i mungonte asgjë.
Histori personale
Ashtu si nëna, edhe babai mund të bëjë sakrifica, madje të jashtëzakonshme për fëmijën e vet. Historia e thjeshtë dhe prekëse e një babai që provoi gjithçka që vajzës së tij të mos i mungonte asgjë.

Credits
  • Ideja, teksti: Anastasia Mitre
  • Folëse: Anastasia Mitre
  • Përpunimi teknik: Rezar Naco
Background music:
© Podcast Juvenis