Displaying episodes 1 - 3 of 3 in total

Reflektim jete

Kohët e fundit kam kaluar një periudhë të vështirë ankthi dhe mendova që këto mendime t'i ndaj me ju, që jeni ndoshta në po këtë gjendje.

Një dolli...

Teksa kalojmë kohë të vështira, ndodh të fajësojmë veten, ta ulim atë e ta nënvlerësojmë. Ndonjëherë bëhemi pre e dhimbjes sonë edhe e lemë atë të na mposhtë... Por jo...

Babai

Historia e thjeshtë dhe prekëse e një babai që provoi gjithçka që vajzës së tij të mos i mungonte asgjë.

© Podcast Juvenis