About

CILA JAM UNË? Unë jam për shoqërinë humoristja dhe shoqëria pa mua do të ishte e mërzitshme. Ndonjëherë jam serioze, jam shumë kokëfortë dhe grindavece, por nëse më njihni më mirë kini për të zbuluar fëmijën brenda shpirtit tim...
© Podcast Juvenis