Gjithmonë kam dëshiruar të jem motivim për të tjerët, për gjithë ata që kalojnë një moment të vështirë dhe ndihen vetëm, pa përkrahje. Ta dinë se nuk janë vetëm dhe se do të kenë gjithmonë një person të gatshëm për t'iu dhënë motivim...
© Podcast Juvenis